Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8846
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯгодзінська, Анна Станіславівна-
dc.contributor.authorYahodzinska, Anna-
dc.date.accessioned2021-03-17T13:42:40Z-
dc.date.available2021-03-17T13:42:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8846-
dc.descriptionЯгодзінська А. С. Збалансоване харчування на рівні науково обгрунтованих норм для всіх верств населення України // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 121-124.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleЗбалансоване харчування на рівні науково обгрунтованих норм для всіх верств населення Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
121-124.pdf160,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.