Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8890
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.date.accessioned2021-03-23T07:23:34Z-
dc.date.available2021-03-23T07:23:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія жирів та жирозамінників : методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8890-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія жирів та жирозамінниківuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-zhiriv-ta-zhirozaminnikiv.pdf817,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.