Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/899
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галімов, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Галимов, Сергей Николаевич | - |
dc.contributor.author | Galimov, Sergei | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-12T08:03:06Z | - |
dc.date.available | 2014-02-12T08:03:06Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Галімов С. М. Хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведення / С. М. Галімов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв : МНАУ, 2013. –Вип. 2 (72). – С. 158-163. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/899 | - |
dc.description.abstract | В статі подано хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи м’ясних свиней при чистопородному розведені та схрещуванні. Встановлено, що тварини від поєднання червоної білопоясої породи з кнурами породи ландрас мали значно кращі хімічні показники якості м’яса та сала знаходились в межах норми, та в межах піддослідних груп вірогідної різниці не встановлено. | ru |
dc.description.abstract | В статье показано химические показатели продуктов забоя свиней красной белопоясой породи мясных свиней при чистопородном разведении и скрещивании. Установили, что животные от комбинаций красной бклопоясой породы з хряками породы ландрас имели значительно лучшие забойные показатели. Качество мяса и сала находилось в пределах нормы. | - |
dc.description.abstract | In the article slaughter chemical indexes of killing products of meat-type pigs of red whitebelt breed within pure breeding and crossing are presented. It is established that pigs from crossing of red whitebelt pigs with he-swines of ladnrace breed had sufficiently better killing qualities. The quality of meat and fat was within normal limits, and there was no significant difference within experimental groups. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | Мясо | ru |
dc.subject | сало | ru |
dc.subject | кислотность | ru |
dc.subject | общая влажность | ru |
dc.subject | сухое вещество | ru |
dc.subject | жир | ru |
dc.subject | протеин | ru |
dc.subject | зола | ru |
dc.subject | Meat | ru |
dc.subject | fat | ru |
dc.subject | acidity | ru |
dc.subject | total moisture | ru |
dc.subject | dry substance | ru |
dc.subject | protein | ru |
dc.subject | lipid | ru |
dc.subject | ashes | ru |
dc.title | Хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведення | ru |
dc.title | Химические показатели продуктов забоя свиней красной белопоясой породы | - |
dc.title | Chemical indexes of killing products of pigs of red whitebelt breed | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 2 (72). Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статья_Николаев2013.doc | 75,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.