Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/899
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалімов, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorГалимов, Сергей Николаевич-
dc.contributor.authorGalimov, Sergei-
dc.date.accessioned2014-02-12T08:03:06Z-
dc.date.available2014-02-12T08:03:06Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГалімов С. М. Хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведення / С. М. Галімов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв : МНАУ, 2013. –Вип. 2 (72). – С. 158-163.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/899-
dc.description.abstractВ статі подано хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи м’ясних свиней при чистопородному розведені та схрещуванні. Встановлено, що тварини від поєднання червоної білопоясої породи з кнурами породи ландрас мали значно кращі хімічні показники якості м’яса та сала знаходились в межах норми, та в межах піддослідних груп вірогідної різниці не встановлено.ru
dc.description.abstractВ статье показано химические показатели продуктов забоя свиней красной белопоясой породи мясных свиней при чистопородном разведении и скрещивании. Установили, что животные от комбинаций красной бклопоясой породы з хряками породы ландрас имели значительно лучшие забойные показатели. Качество мяса и сала находилось в пределах нормы.-
dc.description.abstractIn the article slaughter chemical indexes of killing products of meat-type pigs of red whitebelt breed within pure breeding and crossing are presented. It is established that pigs from crossing of red whitebelt pigs with he-swines of ladnrace breed had sufficiently better killing qualities. The quality of meat and fat was within normal limits, and there was no significant difference within experimental groups.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectМясоru
dc.subjectсалоru
dc.subjectкислотностьru
dc.subjectобщая влажностьru
dc.subjectсухое веществоru
dc.subjectжирru
dc.subjectпротеинru
dc.subjectзолаru
dc.subjectMeatru
dc.subjectfatru
dc.subjectacidityru
dc.subjecttotal moistureru
dc.subjectdry substanceru
dc.subjectproteinru
dc.subjectlipidru
dc.subjectashesru
dc.titleХімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведенняru
dc.titleХимические показатели продуктов забоя свиней красной белопоясой породы-
dc.titleChemical indexes of killing products of pigs of red whitebelt breed-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 2 (72).
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья_Николаев2013.doc75,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.