Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9040
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2021-04-06T08:18:06Z-
dc.date.available2021-04-06T08:18:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТоварознавство харчових продуктів. Частина 1. Товарознавство продовольчих товарів рослинного походження : метод. реком. для практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181 "Харчові технології", денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9040-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТоварознавство харчових продуктів. Частина 1. Товарознавство продовольчих товарів рослинного походженняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavstvo-harchovih-produktiv-chastina-1.pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.