Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/904
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Ірина Олегівна-
dc.contributor.authorМельник, Ирина Олеговна-
dc.contributor.authorMelnik, Irina-
dc.date.accessioned2014-02-12T13:32:53Z-
dc.date.available2014-02-12T13:32:53Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМельник І. О. Основні шляхи підвищення економічної ефективності зерновиробництва підприємствами Миколаївської області / І. О. Мельник // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. – Чернівці ; Луцьк : ЧТЕІ КНТЕУ, 2011. – Вип. ІІ (42), Ч. 2, Т.1. Економічні науки. – С. 411-416.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/904-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні і практичні основи підвищення економічної ефективності підприємств зернопродуктового підкомплексу Миколаївської області.ru
dc.description.abstractРассмотрены теоретические и практические основы повышения экономической эффективности предприятий зернопродуктов подкомплекса Николаевской области.-
dc.description.abstractTheoretical and practical bases of increasing economic efficiency of enterprises zernoproduktov sub Nikolayev region.-
dc.language.isootherru
dc.subjectЕкономічна ефективністьru
dc.subjectзерновиробництвоru
dc.subjectякість зернаru
dc.subjectрівні ефективностіru
dc.subjectЭкономическая эффективностьru
dc.subjectзернопроизводствоru
dc.subjectкачество зернаru
dc.subjectуровни эффективностиru
dc.subjectEconomic efficiencyru
dc.subjectgrainru
dc.subjectgrain qualityru
dc.subjectefficiency levelsru
dc.titleОсновні шляхи підвищення економічної ефективності зерновиробництва підприємствами Миколаївської областіru
dc.titleОсновные пути повышения экономической эффективности зернопроизводства предприятиями Николаевской области-
dc.titleThe main ways to improve the economic efficiency of enterprises grain Mykolaiv Oblast-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_5.doc57,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.