Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9110
Назва: Історико-культурна спадщина Миколаївської області: козацькі хутора-зимовники, як об’єкт туризму
Інші назви: Historical and cultural heritage of the Nikolaev area: Cossack winter farms as an object of tourism
Автори: Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Kurepin, Vyacheslav, scientific director
Зайко, Ксенія Андріївна
Zaiko, Ksenia
Ключові слова: Туризм
рекреаційно-туристичний потенціал
природно-заповідний фонд
комплекс пам’яток
екскурсійна діяльність
Tourism
recreational and tourist potential
nature reserve fund
complex of monuments
excursion activity
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Зайко К. А. Історико-культурна спадщина Миколаївської області: козацькі хутора-зимовники, як об’єкт туризму // Розвиток туристичної галузі та індустрії гостинності: проблеми, перспективи, конкурентоздатність : матеріали I Міжнародної конференції здобувачів та молодих вчених, м. Дніпро, 25 березня 2021р. Дніпро : Університет імені Альфреда Нобеля, 2021. С. 218-219.
Короткий огляд (реферат): Головна мета сільського зеленого туризму – сформувати новий туристичний продукт, що виходить за рамки традиційного уявлення про туристичну пропозицію України, і має враховувати природну, історико-культурну специфіку регіонів, а також більш істотно урізноманітнює традиційні пропозиції України. На Миколаївщині сільський зелений туризм має достатній потенціал та всі можливості для успішного й сталого розвитку. Але вибагливість туристів до сучасного інфраструктурного облаштування, спектру послуг та сервісу, навіть у сільській місцевості, з кожним роком зростають, тому власникам садиб варто невпинно розвивати та удосконалювати свій бізнес відповідно до вимог сьогодення, підвищувати свій професійний рівень та персоналу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9110
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
218-219.pdf236,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.