Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9199
Назва: Formation of the alfalfa variety productivity for hay in the steppe of Southern Ukraine
Інші назви: Формування урожайності сортів люцерни на сіно в степах Південної України
Автори: Антипова, Лідія Климівна
Antipova, Lidiya
Ключові слова: люцерна
сорт
погодні умови
сіно
продуктивність
alfalfa
variety
weather conditions
hay
productivity
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Antipova L. K. Formation of the alfalfa variety productivity for hay in the steppe of southern Ukraine // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип 4 (108). С. 21-28. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-4(108)-3.
Короткий огляд (реферат): The results of research on the formation of productivity of alfalfa varieties for hay in non-irrigated agrophytocenoses under conditions of global warming in the steppe of southern Ukraine are presented. It was found that some varieties zoned in Ukraine are more adapted to the arid conditions of the southern steppe and therefore more productive (5.5-11.7% in hay harvest) compared to control plants (Nadezhda variety - hay yield on average for four years of alfalfa life amounted to 2.84 t / ha).
Представлено результати дослідження формування продуктивності сортів люцерни на сіно в неполивних агрофітоценозах під час глобального потепління на півдні України. Встановлено, що деякі районовані в Україні сорти більш пристосовані до посушливих умов Південного степу і отже – більш врожайні (5,5-11,7% на врожай сіна) порівняно з контрольними рослинами (сорт Надія – урожайність сіна у середньому за чотири роки життя люцерни склала 2,84 т/га)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9199
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 4 (108)
Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n108v4r2020antipova.pdf435,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.