Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛюта, Ірина Миколаївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorLyuta, Iryna, scientific director-
dc.contributor.authorВарбан, А. М.-
dc.contributor.authorVarban, A.-
dc.date.accessioned2021-05-18T11:14:18Z-
dc.date.available2021-05-18T11:14:18Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9272-
dc.descriptionВарбан А. М. Оцінка поживності раціонів годівлі поросних свиноматок в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 31-39.uk_UA
dc.description.abstractУ статті досліджено та здійснено оцінку поживності раціонів свиноматок при застосуванні різних преміксів. Встановлено витрати кормових одиниць за період поросності та лактації на формування плоду і годування новонароджених поросят.uk_UA
dc.description.abstractThe article investigates and evaluates the nutrient intake of sows when using different premixes. Costs of feed units for the period of grazing and lactation for the formation of the fetus and feeding of newborn piglets were established.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectкормові одиниціuk_UA
dc.subjectструктура раціонуuk_UA
dc.subjectпреміксиuk_UA
dc.subjectdietuk_UA
dc.subjectfeed unitsuk_UA
dc.subjectstructure of dietuk_UA
dc.subjectpremixesuk_UA
dc.titleОцінка поживності раціонів годівлі поросних свиноматок в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської областіuk_UA
dc.title.alternativeAssessment of the nutrition of the feeding feeds of pig sows in the conditions of LLC «Tavriskiy pigs» of the Kherson regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31-39.pdf592,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.