Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9306
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДанильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk, Galina, scientific director-
dc.contributor.authorДумʼяк, Р. Р.-
dc.contributor.authorDumyak, R. R.-
dc.date.accessioned2021-05-20T08:56:12Z-
dc.date.available2021-05-20T08:56:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9306-
dc.descriptionДумʼяк Р. Р. Вирощування товарної риби з застосуванням ресурсозберігаючих технологій // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 71-74.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено вплив різних параметрів ресурсозберігаючої технології на ефективність виробництва товарної риби у полікультурі та встановлено доцільність їх застосування. Визначено, що найбільшої економічної ефективності досягнуто при застосуванні удобрення ставів та підгодівлі риби.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of different parameters of resource-saving technology on the efficiency of production of commercial fish in polyculture is investigated and the expediency of their use is determined. It was determined that the greatest economic efficiency was achieved when applying fertilizer joints and fish feeding.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectаквакультураuk_UA
dc.subjectполікультураuk_UA
dc.subjectінтенсифікаціяuk_UA
dc.subjectресурсозберіганняuk_UA
dc.subjectaquacultureuk_UA
dc.subjectpolycultureuk_UA
dc.subjectintensificationuk_UA
dc.subjectresource conservationuk_UA
dc.titleВирощування товарної риби з застосуванням ресурсозберігаючих технологійuk_UA
dc.title.alternativeGrowth of commodity fish with the application of resource saving technologiesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71-74.pdf458,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.