Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9314
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Зайцев, С. М. | - |
dc.contributor.author | Zaytsev, S. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-21T11:34:23Z | - |
dc.date.available | 2021-05-21T11:34:23Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9314 | - |
dc.description | Зайцев С. М. Удосконалення технологічних процесів виробництва томатів консервованих // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 81 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті освітленні основні технологічні етапи які проходять плоди томату як сировина - до готової продукції. Наведені приклади основних показників якості сировини. Крім того наведено деякі критерії через які томати втрачають свою якість. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article illumination the basic technological stages pass that garden-stuffs of tomato as raw material - to the prepared products. Examples of basic indexes of quality of raw material are made. In addition some criteria over are brought through what tomatoes lose the quality. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | томат | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | стандарт України | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | консервована продукція | uk_UA |
dc.subject | tomato | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | standard of Ukraine | uk_UA |
dc.subject | raw material | uk_UA |
dc.subject | canned products | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технологічних процесів виробництва томатів консервованих | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of technological processes of production of tomatoes canned | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
81-87.pdf | 383,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.