Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9317
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorUlevich, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorКосенко, А. Р.-
dc.contributor.authorKosenko, А.-
dc.date.accessioned2021-05-24T07:27:00Z-
dc.date.available2021-05-24T07:27:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9317-
dc.descriptionКосенко А. Р. Модифікація рослинних субстратів для отримання продуктів подібних до м’яса // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 98-101uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто проблеми, що виникають при збільшенні виробництва продукції тваринництва, для подолання яких застосовують різні методи модифікації рослинного крохмальвмістного субстрату для отримання продуктів, які збагачені білком і подібні до м’яса. Оцінено напрями роботи компанії Impossible Foods та подальші перспективи її досліджень. Проаналізовано можливості застосування модифікованої рослинної сировини в якості замінника м’яса.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the problems that arise when increasing the production of livestock products, which is overcome by various ways of modifying the vegetable starch substrate to obtain protein-rich and meat products. Directions of work of Impossible Foods and further prospects of its research were evaluated. The possibility of using modified vegetable raw materials as a meat substitute is analyzed.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтваринництвоuk_UA
dc.subjectкрохмальuk_UA
dc.subjectгемuk_UA
dc.subjectлеггемоглобінuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectгенномодифіковані продуктиuk_UA
dc.subjectImpossible Foodsuk_UA
dc.subjectPichiapastorisuk_UA
dc.subjectanimal husbandryuk_UA
dc.subjectstarchuk_UA
dc.subjecthemeuk_UA
dc.subjectlegemoglobinuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectenetically modified productsuk_UA
dc.titleМодифікація рослинних субстратів для отримання продуктів подібних до м’ясаuk_UA
dc.title.alternativeModification of vegetable substrates for production of meat-like productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
98-101.pdf351,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.