Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9317
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ulevich, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Косенко, А. Р. | - |
dc.contributor.author | Kosenko, А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-24T07:27:00Z | - |
dc.date.available | 2021-05-24T07:27:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9317 | - |
dc.description | Косенко А. Р. Модифікація рослинних субстратів для отримання продуктів подібних до м’яса // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 98-101 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто проблеми, що виникають при збільшенні виробництва продукції тваринництва, для подолання яких застосовують різні методи модифікації рослинного крохмальвмістного субстрату для отримання продуктів, які збагачені білком і подібні до м’яса. Оцінено напрями роботи компанії Impossible Foods та подальші перспективи її досліджень. Проаналізовано можливості застосування модифікованої рослинної сировини в якості замінника м’яса. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with the problems that arise when increasing the production of livestock products, which is overcome by various ways of modifying the vegetable starch substrate to obtain protein-rich and meat products. Directions of work of Impossible Foods and further prospects of its research were evaluated. The possibility of using modified vegetable raw materials as a meat substitute is analyzed. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | тваринництво | uk_UA |
dc.subject | крохмаль | uk_UA |
dc.subject | гем | uk_UA |
dc.subject | леггемоглобін | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | генномодифіковані продукти | uk_UA |
dc.subject | Impossible Foods | uk_UA |
dc.subject | Pichiapastoris | uk_UA |
dc.subject | animal husbandry | uk_UA |
dc.subject | starch | uk_UA |
dc.subject | heme | uk_UA |
dc.subject | legemoglobin | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | enetically modified products | uk_UA |
dc.title | Модифікація рослинних субстратів для отримання продуктів подібних до м’яса | uk_UA |
dc.title.alternative | Modification of vegetable substrates for production of meat-like products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
98-101.pdf | 351,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.