Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9319
Назва: | Вплив системи управління на технологічні процеси дослідження якості насіння соняшника |
Інші назви: | Seed competitiveness management sunflower to help improve its quality |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Starodubets, Aleksey, scientific director Кривошеєва, Т. І. Krivosheeva, T. |
Ключові слова: | система управління якістю якість продукції конкурентоспроможність технологічний процес насіння соняшнику quality management system product quality competitiveness technological process sunflower |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено та проаналізовано технологічні процеси та система управління якістю в умовах сільськогосподарського підприємства . Обґрунтовано та досліджено вплив системи управління на технологічні процеси дослідження якістю насіння соняшника з метою підвищення конкурентоспроможності та якості продукції. The article investigates and analyzes technological processes and quality management system in an agricultural enterprise. The influence of the quality management system on the technological processes of sunflower production with the purpose of increasing the competitiveness and quality of finished products is substantiated and investigated. |
Опис: | Кривошеєва Т. І. Вплив системи управління на технологічні процеси дослідження якості насіння соняшника // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 102-107. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9319 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
102-107.pdf | 367,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.