Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛюта, Ірина Миколаївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorLyuta, Iryna, scientific director-
dc.contributor.authorМацик, Х. А.-
dc.contributor.authorMatzik, Ch.-
dc.date.accessioned2021-05-25T11:40:06Z-
dc.date.available2021-05-25T11:40:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9342-
dc.descriptionМацик Х. А. Залежність продуктивності свиноматок від вмісту певних компонентів у раціонах годівлі в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 154-161.uk_UA
dc.description.abstractУ статті здійснено оцінку поживності раціонів поросних і лактуючих свиноматок при застосуванні преміксів фірм «Текро» та «Агровет трейд Україна». Встановлено залежність продуктивних якостей свиноматок від вмісту певних компонентів у раціонах годівлі.uk_UA
dc.description.abstractThe nutritional assessment of piglets 'and lactating sows' rations is performed in the application of the premixes of the firms "Tekro" and "Agrovet trade Ukraine". The dependence of sows' productive qualities on the content of certain components in feeding rations has been established.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectпреміксиuk_UA
dc.subjectобмінна енергіяuk_UA
dc.subjectлізинuk_UA
dc.subjectсира клітковинаuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectdietuk_UA
dc.subjectpremixesuk_UA
dc.subjectmetabolismuk_UA
dc.subjectlysineuk_UA
dc.subjectcrude fiberuk_UA
dc.subjectvitaminsuk_UA
dc.titleЗалежність продуктивності свиноматок від вмісту певних компонентів у раціонах годівлі в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської областіuk_UA
dc.title.alternativeDependence of the productivity of sows from the contents of certain components in the feeding rates in the conditions of LLC «Tavriskiy pigs» of the Kherson regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
154-161.pdf372,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.