Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9359
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Стоцька, А. Р. | - |
dc.contributor.author | Stockaya, А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-26T12:21:24Z | - |
dc.date.available | 2021-05-26T12:21:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9359 | - |
dc.description | Стоцька А. Р. Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 223-226. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведені результати досліджень щодо аналізу технології виготовлення напівкопчених ковбас за різних режимів термічної обробки виготовлених за традиційною рецептурою та із застосуванням наповнювачів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the results of research on the analysis of the technology of production of half-smoked sausages in different modes of heat treatment made according to the traditional recipe and with the use of fillers. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ковбаси | uk_UA |
dc.subject | універсальні термокамери | uk_UA |
dc.subject | наповнювачі | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | фарш | uk_UA |
dc.subject | ковбасні батони | uk_UA |
dc.subject | оболонки | uk_UA |
dc.subject | sausages | uk_UA |
dc.subject | universal heat chambers | uk_UA |
dc.subject | fillers | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | minced meat | uk_UA |
dc.subject | sausage loaves | uk_UA |
dc.subject | shell | uk_UA |
dc.title | Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Optimization of production technology smoked sausage | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
223-226.pdf | 364,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.