Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9446
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКельїна, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorKel’ina, Svitlana-
dc.date.accessioned2021-06-01T07:21:21Z-
dc.date.available2021-06-01T07:21:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОрганічна хімія. Частина II : курс лекцій для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 181 «Харчові технології», 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», 162 «Біотехнологія та біоінженерія» денної форми навчання / уклад. С. Ю. Кельїна. Миколаїв : МНАУ, 2021. 124 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9446-
dc.description.abstractВикладений зміст лекцій з органічної хімії, що викладається на факультеті ТВППТСБ у Миколаївському національному аграрному університеті. Основні розділи: властивості окси- та оксосполук, карбонових кислот та їх похідних, нітрогенопохідних, жирів, вуглеводів, амінокислот, білків-
dc.description.abstractThe content of lectures on organic chemistry, which is taught at the faculty of TPPAHSB at the Nikolaev National Agrarian University. Main sections: properties of oxy- and oxocompounds, carboxylic acids and their derivatives, nitrogen derivatives, fats, carbohydrates, aminоacids, proteins-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОрганічна хімія. Частина IIuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organichna-himiya-chastina-2.pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.