Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9446
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кельїна, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Kel’ina, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-01T07:21:21Z | - |
dc.date.available | 2021-06-01T07:21:21Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Органічна хімія. Частина II : курс лекцій для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 181 «Харчові технології», 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», 162 «Біотехнологія та біоінженерія» денної форми навчання / уклад. С. Ю. Кельїна. Миколаїв : МНАУ, 2021. 124 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9446 | - |
dc.description.abstract | Викладений зміст лекцій з органічної хімії, що викладається на факультеті ТВППТСБ у Миколаївському національному аграрному університеті. Основні розділи: властивості окси- та оксосполук, карбонових кислот та їх похідних, нітрогенопохідних, жирів, вуглеводів, амінокислот, білків | - |
dc.description.abstract | The content of lectures on organic chemistry, which is taught at the faculty of TPPAHSB at the Nikolaev National Agrarian University. Main sections: properties of oxy- and oxocompounds, carboxylic acids and their derivatives, nitrogen derivatives, fats, carbohydrates, aminоacids, proteins | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Органічна хімія. Частина II | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
organichna-himiya-chastina-2.pdf | 2,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.