Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/946
Назва: | Вплив зимівлі на зміну маси тіла, коефіцієнт вгодованості та деякі біохімічні показники рибопосадкового матеріалу Влияние зимовки на смену массы, коэффициент упитанности и некоторые биохимические показатели рыбопосадочного материала The influence of winter to replace weight condition factor and some biochemical parameters of fish seed |
Автори: | Данильчук, Галина Анатоліївна Данильчук, Галина Анатольевна Danylchuk, Galina |
Ключові слова: | Зимівля середня маса коефіцієнт вгодованості вміст жиру, золи, білку та вологи Зимовка средняя масса коэффициент упитанности содержание жира, золы, белка и влаги Wintering average weight condition factor, fat, ash, protein and moisture |
Дата публікації: | 1998 |
Бібліографічний опис: | Данильчук Г. А. Вплив зимівлі на зміну маси тіла, коефіцієнт вгодованості та деякі біохімічні показники рибопосадкового матеріалу / Г. А. Данильчук // Таврійський науковий вісник. – 1998. – Вип. 7. – С. 123-126. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив зимівлі на різні вагові групи рибопосадкового матеріалу. Визначено зміну величини маси і коефіцієнту вгодованості рибопосадкового матеріалу та вмісту золи, вологи, білку і жиру у тілі. Изучено влияние зимовки на разные весовые группы рыбопосадочного материала. Определены изменения величины массы и коэффициента упитанности рыбопосадочного материала и содержания золы, влаги, белка и жира в теле. The effect of winter on the different weight groups of fish seed. The changes in the value of the mass ratio and fatness stocking material and ash, moisture, protein and fat in the body. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/946 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТАВРІЙСЬКИЙ.pdf | 127,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.