Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9509
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоцюбенко, Ганна Анатоліївна-
dc.contributor.authorKotsyubenko, Anna-
dc.contributor.authorКаницька, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorKanytska, Iryna-
dc.date.accessioned2021-06-03T12:57:14Z-
dc.date.available2021-06-03T12:57:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСтандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад. : Г. А. Коцюбенко, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2021. 88 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9509-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСтандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sistemi-upravlinnya-yakistyu-konspekt-lekcij.pdf986,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.