Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9514
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Курепін, Вячеслав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Kurepin, Vyacheslav | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-04T05:52:45Z | - |
dc.date.available | 2021-06-04T05:52:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Курепін В. М. Міжнародні стандарти: спрощення та гармонізація забезпечення якості та безпеки споживання плодоовочевої продукції // Стратегії інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції Міжнародного форуму, м. Миколаїв, 27-28 травня 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 23-26. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9514 | - |
dc.description.abstract | На сьогодні спрощення процедур торгівлі є тими питаннями, які обговорює світова спільнота. З урахуванням того, що в Україні досі не підготовлено національну стратегію спрощення процедур у сфері зовнішньої торгівлі, для нас важливо визначити основні положення щодо сприяння торгівлі для подальшого визначення стратегічних напрямків спрощення процедур торгівлі, якими має слідувати Україна у торговельних відносинах з ЄС. | uk_UA |
dc.description.abstract | Today, trade facilitation is an issue that the world community is discussing. Given that Ukraine has not yet prepared a national strategy for simplification of procedures in the field of foreign trade, it is important for us to identify key provisions on trade facilitation to further identify strategic areas of trade facilitation that Ukraine should follow in trade relations with the EU. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | Кліматичні умови | uk_UA |
dc.subject | вітчизняні виробники | uk_UA |
dc.subject | стандарти виробництва | uk_UA |
dc.subject | європейські стандарти | uk_UA |
dc.subject | переорієнтація | uk_UA |
dc.subject | менеджмент безпеки | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | Climatic conditions | uk_UA |
dc.subject | domestic producers | uk_UA |
dc.subject | production standards | uk_UA |
dc.subject | European standards | uk_UA |
dc.subject | reorientation | uk_UA |
dc.subject | safety management | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.title | Міжнародні стандарти: спрощення та гармонізація забезпечення якості та безпеки споживання плодоовочевої продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | International standards: simplification and harmonization of quality and safety of fruit and vegetables | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_ Курепін В.М.pdf | 204,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.