Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9616
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorСірик, А. А.-
dc.contributor.authorSirik, A.-
dc.date.accessioned2021-06-10T07:19:21Z-
dc.date.available2021-06-10T07:19:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9616-
dc.descriptionСірик А. А. Використання стандартизованих методів оцінювання ріпаку // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 186-191.uk_UA
dc.description.abstractУ статті досліджено та проаналізовано основні методи оцінювання ріпаку. Обґрунтовані основні критерії відбору проб, визначення вологості і зараження насіння комахами та шкідниками з метою підвищення конкурентоспроможності та якості зерна.uk_UA
dc.description.abstractThe main methods of evaluation of rapeseed are investigated and analyzed in the article. The main criteria of sampling, determination of moisture and contamination of seeds in order to increase the competitiveness and quality of grain are substantiated.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсистема управління якістюuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectпробаuk_UA
dc.subjectзернова продукціяuk_UA
dc.subjectвологістьuk_UA
dc.subjectдомішкаuk_UA
dc.subjectГМО-тестuk_UA
dc.subjectглюкотестuk_UA
dc.subjectquality management systemuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.subjectsampleuk_UA
dc.subjectgrain productsuk_UA
dc.subjecthumidityuk_UA
dc.subjectimpurityuk_UA
dc.subjectGMO testuk_UA
dc.subjectglucotestuk_UA
dc.titleВикористання стандартизованих методів оцінювання ріпакуuk_UA
dc.title.alternativeMethod of evaluation of rapeseeduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
186-191.pdf414,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.