Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9645
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorUlevich, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorТюрін, Г. О.-
dc.contributor.authorTiurin, H.-
dc.contributor.authorЧебаненко, Т. О.-
dc.contributor.authorChebanenko, T.-
dc.date.accessioned2021-06-14T07:53:16Z-
dc.date.available2021-06-14T07:53:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9645-
dc.descriptionТюрін Г. О., Чебаненко Т. О. Електроімпульсна передобробка рослинної сировини // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 232-239.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянута та визначена ефективність електроімпульсної передобробки рослинної сировини в комбінації з хімічними реагентами, що передбачала підвищення рівня доступності целюлози для подальшого ферментативного гідролізу. В ході експерименту були встановлені оптимальні показники ЕІ-обробки: температура 210±10ºС, тиск 25±5 атм., час витримування сировини – 5-8 хвилин, підтверджено ефективність ЕІ впливу в поєднанні з хімічною обробкою, що підвищує вміст доступної ферментам фракції полісахаридів з 14-19% до 63-72%.uk_UA
dc.description.abstractThe article considers and determines the efficiency of electropulse pre-processing of plant’s materials in combination with chemical reagents, which provided an increase in the level of availability of cellulose for further enzymatic hydrolysis. During the experiment, the optimal indicators of EI-processing were established: temperature 210 ± 10ºC, pressure 25 ± 5 atm., holding time of materials - 5-8 minutes, confirmed the effectiveness of EI-processing in combination with chemical influence, which increases the content of polysaccharide fraction available to enzymes from 14-19% to 63-72%.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectцелюлозовмісна сировинаuk_UA
dc.subjectцелюлозаuk_UA
dc.subjectферментативний гідролізuk_UA
dc.subjectлігнінuk_UA
dc.subjectгеміцелюлозаuk_UA
dc.subjectелектроімпульсна обробка (ЕІ)uk_UA
dc.subjectcellulose-containing materialsuk_UA
dc.subjectcelluloseuk_UA
dc.subjectenzymatic hydrolysisuk_UA
dc.subjectligninuk_UA
dc.subjecthemicelluloseuk_UA
dc.subjectelectropulse processing (EI)uk_UA
dc.titleЕлектроімпульсна передобробка рослинної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeElectropulse processing of plant’s materialsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
232-239.pdf426,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.