Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9646
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorФедорова, Т. М.-
dc.contributor.authorFedorova, T.-
dc.date.accessioned2021-06-14T07:59:17Z-
dc.date.available2021-06-14T07:59:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9646-
dc.descriptionФедорова Т. М. Оцінка ризиків алергенів при виробництві мюслі // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 240-244.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено ступінь ризиків алергенів та проведено їх загальну оцінку на підприємстві за бальною системою. Встановлено, що організація може ухвалити рішення про першочергове впровадження системи в рамках одного або декількох підрозділів для того, щоб зосередити зусилля і набути додаткового досвіду в рамках виконання такого пілотного проекту. При цьому, процедури і документи рівня організації повинні розроблятися і вводитися в дію відразу ж для всієї організації. У подальшому необхідно у структурі системи визначити послідовність етапів, хоча певна гнучкість в порядку розробки різних елементів системи все ж таки можлива.uk_UA
dc.description.abstractThe degree of allergen risks was studied and their general assessment at the enterprise according to the scoring system was carried out. It is established that the organization may decide to prioritize the implementation of the system within one or more units in order to focus efforts and gain additional experience in the implementation of such a pilot project. In this case, procedures and documents at the organization level should be developed and implemented immediately for the entire organization. In the future, it is necessary to determine the sequence of stages in the structure of the system, although some flexibility in the order of development of various elements of the system is still possible.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхарчова алергіяuk_UA
dc.subjectбілок-алергенuk_UA
dc.subjectоцінка ризиківuk_UA
dc.subjectчутлива група споживачівuk_UA
dc.subjectімовірністьuk_UA
dc.subjectfood allergyuk_UA
dc.subjectprotein allergenuk_UA
dc.subjectrisk assessmentuk_UA
dc.subjectsensitive consumer groupuk_UA
dc.subjectprobabilityuk_UA
dc.titleОцінка ризиків алергенів при виробництві мюсліuk_UA
dc.title.alternativeRisk assessment in the production of musliuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
240-244.pdf370,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.