Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9692
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корхова, Маргарита Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Korkhova, Margaryta | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-17T07:19:39Z | - |
dc.date.available | 2021-06-17T07:19:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Корхова М. М. Перезимівля пшениці озимої Агробізнес сьогодні. 2021. 05 (444). С. 24-25. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9692 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено статистичні дані ступеня зниження врожайності пшениці озимої в несприятливі для перезимівлі роки (2003, 2012) , порівнюючи зі сприятливими (2004, 2013). Наведено морозостійкість сортів пшениці м’якої озимої різних селекційних центрів. Надано рекомендації щодо зменшення негативного впливу на рослини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents statistical data on the degree of reduction in winter wheat yield in unfavorable years for overwintering (2003, 2012), compared with favorable (2004, 2013). The frost resistance of soft winter wheat varieties of different breeding centers is given. Recommendations for reducing the negative impact on plants are given. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | перезимівля | uk_UA |
dc.subject | пшениця озима | uk_UA |
dc.subject | сорти | uk_UA |
dc.subject | зимостійкість | uk_UA |
dc.subject | морозостійкість | uk_UA |
dc.subject | overwintering | uk_UA |
dc.subject | winter wheat | uk_UA |
dc.subject | varieties | uk_UA |
dc.subject | winter hardiness | uk_UA |
dc.subject | frost resistance | uk_UA |
dc.title | Перезимівля пшениці озимої | uk_UA |
dc.title.alternative | Overwintering of winter wheat | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24-25.pdf | 348,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.