Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9694
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корхова, Маргарита Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Korkhova, Margaryta | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-17T07:50:09Z | - |
dc.date.available | 2021-06-17T07:50:09Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Корхова М. М. Причини зрідження посівів пшениці озимої в зимовий період // Пропозиція. 2021. (304)01/21. С. 32-34. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9694 | - |
dc.description.abstract | В статті наведено основні несприятливі фактори природного середовища, які впливають на перезимівлю пшениці озимої. Дано характеристику найбільш морозо- та зимостійких сортів пшениці озимої. Наведено аналітичну довідку про агрометеорологічні умови та стан посівів в Україні на 1 січня 2021 р. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the main adverse environmental factors that affect the wintering of winter wheat. The characteristics of the most frost- and winter-hardy varieties of winter wheat are given. An analytical report on agrometeorological conditions and the state of crops in Ukraine as of January 1, 2021 is given. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | пшениця озима | uk_UA |
dc.subject | прогноз перезимівлі | uk_UA |
dc.subject | температурний режим | uk_UA |
dc.subject | морозостійкість сортів | uk_UA |
dc.subject | winter wheat | uk_UA |
dc.subject | liquefaction of crops | uk_UA |
dc.subject | temperature regime | uk_UA |
dc.subject | frost resistance of varieties | uk_UA |
dc.title | Причини зрідження посівів пшениці озимої в зимовий період | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Work_01_2021_pshen_zridz.pdf | 559,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.