Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9713
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурепін, Вячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorKurepin, Vyacheslav-
dc.date.accessioned2021-06-22T09:44:28Z-
dc.date.available2021-06-22T09:44:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9713-
dc.descriptionКурепін В. М. Міжнародні стандарти: спрощення та гармонізація забезпечення якості та безпеки споживання плодоовочевої продукції // Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції Міжнародного форуму, 27-28 травня 2021 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2021. C. 23-26.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївский національний аграрний університетuk_UA
dc.titleМіжнародні стандарти: спрощення та гармонізація забезпечення якості та безпеки споживання плодоовочевої продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23-26.pdf278,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.