Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9774
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурковська, Алла Валентинівна-
dc.contributor.authorBurkovska, Alla-
dc.contributor.authorБурковська, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorBurkovskaia, Anna-
dc.date.accessioned2021-08-03T09:51:45Z-
dc.date.available2021-08-03T09:51:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБурковська А. В., Бурковська А. І. Аспекти підготовки здобувачів освіти, свідомих проблем продовольчої безпеки // Організаційно-методологічне забезпечення підготовки фахівців: тенденції, проблеми та шляхи їх вирішення : Всеукраїнська наук.-методична інтернет-конф. з проблем вищої освіти і науки з нагоди 90-річчя ХНАДУ, м. Харків, Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 18 листопада 2020 р. Харків, 2020. С. 292.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9774-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleАспекти підготовки здобувачів освіти, свідомих проблем продовольчої безпекиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.