Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9856
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурковська, Анна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Burkovskaia, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-26T07:24:46Z | - |
dc.date.available | 2021-08-26T07:24:46Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент готельного і ресторанного господарства : метод. реком. до виконання практичних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9856 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Менеджмент готельного і ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
menedzhment-gotelnogo-i-restorannogo-gospodarstva-praktich.pdf | 598,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.