Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9856
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурковська, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorBurkovskaia, Anna-
dc.date.accessioned2021-08-26T07:24:46Z-
dc.date.available2021-08-26T07:24:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМенеджмент готельного і ресторанного господарства : метод. реком. до виконання практичних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9856-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМенеджмент готельного і ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
menedzhment-gotelnogo-i-restorannogo-gospodarstva-praktich.pdf598,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.