Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorХоненко, Любов Григорівна-
dc.contributor.authorHonenko, Lubov-
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.contributor.authorКорхова, Маргарита Михайлівна-
dc.contributor.authorKorhova, Margarita-
dc.date.accessioned2021-10-06T08:51:00Z-
dc.date.available2021-10-06T08:51:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції рослинництва : метод. реком. з виконання курсової роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Молодший бакалавр"початкового рівня (короткий цикл) спеціальності 201 "Агрономія"денної форми навчання / уклад. : О. А. Коваленко, Л. Г. Хоненко, Н. В. Маркова, М. М. Корхова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції рослинництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohiia-vyrobnytstva-produktsii-roslynnytstva.pdf525,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.