Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9972
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorХоненко, Любов Григорівна-
dc.contributor.authorHonenko, Lubov-
dc.date.accessioned2021-10-07T07:07:42Z-
dc.date.available2021-10-07T07:07:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції рослинництва : метод. реком. для практичної підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Молодший бакалавр" початкового рівня (короткий цикл) спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. : О. А. Коваленко, Л. Г. Хоненко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 102 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9972-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції рослинництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Technolohija-vyrobnyctva-produkciji-roslynnyctva-praktyčna-MB.pdf2,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.