Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/997
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовіков, Олександр Євгенович-
dc.contributor.authorНовиков, Александр Евгеньевич-
dc.contributor.authorNovikov, Olexandr-
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.contributor.authorШебанін, Петро Олексійович-
dc.contributor.authorШебанин, Петр Алексеевич-
dc.contributor.authorShebanin, Petro-
dc.contributor.authorБородаєнко, Ф. А.-
dc.contributor.authorБородаенко, Ф. А.-
dc.contributor.authorBorodayenko, F.-
dc.date.accessioned2014-10-21T06:47:58Z-
dc.date.available2014-10-21T06:47:58Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСтворення конкурентоспроможного підприємства з виробництва cвинини на базі Навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету / О. Є. Новіков, В. Я. Лихач, П. О. Шебанін, Ф. А. Бородаєнко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 2 (78). – С. 3-14.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/997-
dc.description.abstractУ статті представлено проект створення конкурентоспроможного підприємства з виробництва свинини та бази для проведення наукової та навчальної діяльності студентів та викладачів в умовах Навчально-науково-практичного центру Миколаївського НАУ. Обладнання приміщень для виробництва свинини планується шляхом перепрофілювання існуючих будівель з найраціональнішим використанням виробничих площ. З урахованням обсягу необхідних витрат на підготовчий та основний періоди та кількості запланованих грошових надходжень строк окупності даного проекту буде становити 5 років.ru
dc.description.abstractВ статье представлен проект создания конкурентоспособного предприятия по производству свинины и базы для проведения научной и учебной деятельности студентов и преподавателей в условиях Учебно-научно-практического центра Николаевского НАУ. Оборудование помещений для производства свинины планируется путем перепрофилированием существующих зданий с рациональным использованием производственных площадей. Учитывая объем необходимых расходов на подготовительный и основной периоды и количество планируемых денежных поступлений, срок окупаемости данного проекта будет составлять 5 лет.-
dc.description.abstractThe article presents the project of creation of competitive enterprise on pork manufacture and base for scientifi c and training activitys of students and teachers in terms educational and scientifi c and practical center of Mykolayiv NAU. The equipment of premises for pork production is planned by the conversion of existing buildings with the rational use of production facilities. Given the amount for necessary expenses of the preparatory and main periods and number of projected cash fl ows, the payback period for this project will be 5 years.-
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectсвинокомплексru
dc.subjectтехнологіяru
dc.subjectпроектru
dc.subjectреконструкціяru
dc.subjectсвинокомплексru
dc.subjectтехнологияru
dc.subjectпроектru
dc.subjectреконструкцияru
dc.subjectpigru
dc.subjecttechnologyru
dc.subjectprojectru
dc.subjectrenovationru
dc.titleСтворення конкурентоспроможного підприємства з виробництва cвинини на базі Навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університетуru
dc.titleСоздание конкурентоспособного предприятия по производству свинины на базе Учебно-научно-практического центра Николаевского национального аграрного университета.-
dc.titleСreation of a competitive enterprise for the production of pork-based educational, research and practical center of Mykokayiv National Agrarian University.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 2 (78).
Статті (Факультет менеджменту)
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n78v2r2014novikov.pdf604,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.