Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 10551-10560 зі 21623.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Influence of primary tillage on some soil fertility indicators and corn yieldДоля, Сергій; Шевченко, Микола; Dolia, Serhii; Shevchenko, Mykola
2024Use of oilseeds as organic raw materials for the food industryШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Олійниченко, Тетяна; Oliinychenko, Tetiana
2024Навчання студентів ЗВО та їх адаптація в умовах воєнного стануГула, Лариса Вікторівна; Gula, Larysa
2024State regulation of agriculture in the conditions of digitalisation of Ukraine’s economyСтендер, Світлана; Борковська, Валентина; Балла, Інна; Stender, Svitlana; Borkovska, Valentyna; Balla, Inna
2024Економічне перетворення: міжнародна співпраця та ефективна державна політика України під час воєнного стануГалкін, Василь Васильович; Halkin, Vasyl; Губаренко, Олена Миколаївна; Ащеулова, Олександра Миколаївна; Сербов, Микола Георгійович; Овандер, Наталія Львівна
2024Пат. 156556. Спосіб приготування зернової каші для здорового харчуванняБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2024Технологія виробництва глазурованих сирків в умовах ПрАт «Лакталіс-Миколаїв»Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Мазуренко-Симоненко, Д.
2024Технoлoгiя вирoбництвa рoзсiльних сирiв в умoвaх ПAТ «Веселинiвський СЗМ» Микoлaївськoї oблaстiШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Мiтiнa, Х.
2024Технoлoгiя вирoбництвa масла в умoвaх ПAТ «Веселинiвський СЗМ» Микoлaївськoї oблaстiЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Сенічак, А.
2024Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. МиколаївШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Сафронова, А.