Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 16131-16140 зі 21618.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’ясаПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Катеринюк, О. А.; Kateryniuk, O.
2021Вдосконалення підготовки та впровадження в життя нових форм навчання молоді сумщини в галузі цивільного захисту та безпеки життєдіяльностіЧвалун, С. В.; Chvalun, S.
2021Основні складові забезпечення радіаційної безпеки об‘єкту та прилеглої до нього територіїДавидов, Д. В.; Davydov, D.; Савіна, О. Ю.; Savina, O.
2021Радіаційна безпека населення при споживанні забрудненої радіонуклідами рибиСкиба, В. В.; Skyba, V.; Волкова, О. М.; Volkova, O.; Беляєв, В. В.; Beliaiev, V.
2021Мікроорганізми у біоремедіації середовищ, забруднених важкими металамиТкачук, Н. В.; Tkachuk, N.; Зелена, Л. Б.; Zelena, L.; Жидок, Л. А.; Zhydok, L.
2021Місце органічного виробництва в концепції конкурентоспроможності аграрних підприємствФедорчук, О. М.; Fedorchuk, O.; Федорчук, Є. М.; Fedorchuk, Ye.
2021Екологічні питання сучасності УкраїниНестер, А. А.; Nester, A.
2021Морфофункціональні властивості вим’я корів української червоної молочної породиКитаєва, Алла Павлівна, науковий керівник; Kitaeva, Alla, scientific director; Петрова, Ю. В.; Petrova, Y.
2021Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Папіровник, А. О.; Papirovnik, A.
2021Показники росту та рoзвитку тварин – резерв мясної продуктивностіКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Пшеничний, О. В.; Pshenychyi, O.