Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 16421-16430 зі 21421.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Безпека харчових продуктів. Тренди і викликиІваненко, П. В.; Ivanenko, P.; Савіна, О. Ю.; Savina, O.
2021Методи очищення води від важких металівКирієнко, П. Г., науковий керівник; Kyriienko, P., scientific director; Гош, Т. В.; Hosh, T
2019Комплексний препарат «Гепасорбекс тм» у промисловому свинарствіЛихач, Вадим Ярославович; Лихач, Анна Василівна; Likhach, Vadym; Likhach, Anna; Задорожній, В.; Zadorozhny, V’acheslav; Фаустов, Ростислав Вікторович; Faustov, Rostislav
2021Аналіз якісних показників сирокопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Михайліченко, Г. С.; Michailichenko, S.
2021Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатівПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Мельниченко, Д. С.; Melnichenko, D.
2021Шляхи модифікації антибіотиків для подолання резистентностіКравченко, Олена Олександрівна, науковий керівник; Kravchenko, Helen, scientific director; Орищенко, А. О.; Orishchenko, A.
2021Сервіс-період та фактори впливуКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Мартинов, Є. В.; Martynov, E.
2021Вплив транспорту на довкілля на території Волинської областіКлеєвська, В. Л., науковий керівник; Kleievska, V., scientific director; Вітовщик, Д. В.; Vitovshchyk, D.
2022Управління виробництвом продукції рослинництваПанфілова, Антоніна Вікторівна; Panfilova, Antonina
2021Організація ресторанного господарстваБанєва, Ірина Олексіївна; Baneva, Irina