Перегляд зібрання за групою - Автори Болодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Впровадження системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва в умовах ТОВ «Баштанська птахофабрика» м. БаштанкаБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Дзюб, Я.
2023Метрологічна повірка теплолічильників в умовах ДП «Миколаївстандартметрологія» м. МиколаївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Кривович, В.
2024Метрологічне забезпечення оцінки якості зерна в умовах ДП "Миколаївстандартметрологія"Болодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Гіль, Л.
2024Метрологічне забезпечення оцінки якості зерна в умовах ДП «Миколаївстандартметрологія»Болодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Шустак, Д.
2023Оцінка якості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Нестеренко, А.
2024Рoзрoбка і впрoваджeння систeми управління якістю в умoвaх ДП «Микoлаївстандартмeтрoлoгія»Болодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Гісін, Є.
2024Розробка та впровадження системи НАССР на лінії виробництва морозива в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. МиколаївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Черних, Д.
2024Розробка і впровадження системи управління якістю харчових продуктів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова ОдесаБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Швець, К.
2023Розроблення методики проведення внутрішніх аудитів в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Редько, О.
2024Удoскoнaлення технoлoгічних прoцесів для пoкрaщення якoсті кoнсервoвaнoї прoдуції в умoвaх СТ «Тернoвський перерoбний кoмбінaт» м. МикoлaївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Непшa, А.