Browsing by Author Strikha, Ludmila

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 46  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Genetic diversity and bottleneck analysis of the Red Steppe cattle based on microsatellite markersКрамаренко, Олександр Сергійович; Крамаренко, Александр Сергеевич; Kramarenko, Alexander; Гладир, Олена Олександрівна; Гладырь, Елена Александровна; Gladyr, Olena; Крамаренко, Сергій Сергійович; Крамаренко, Сергей Сергеевич; Kramarenko, Sergej; Підпала, Тетяна Василівна; Подпалая, Татьяна Васильевна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila; Зинов’єва, Наталія Анатоліївна; Зиновьева, Наталия Анатольевна; Zinov’eva, Nataliya
2015Біохімія м'яса і м'ясних продуктівСтріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila
2014Використання ферментативно обробленого гірчичного порошку при виробництві сирокопчених ковбасСтріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila
2016Використання стартових культур в технології виробництва сирокопчених ковбасСморочинський, Олександр Михайлович; Клименко, Д. О.; Smorochynskyi, O.; Klymenko, D.; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Сморочинский, Александр Михайлович
2016Вплив способу виготовлення на якісні показники сирокопчених ковбасРомалійська, Г. І.; Ромалийская, Г. И.; Romanilskaya, G.; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila
2016Вплив параметрів процесу кутерування на фізико-хімічні показники варених ковбасних виробівСтріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila; Сморочинський, Олександр Михайлович; Крива, В. І.; Кривчук, О. В.; Smorochinsky, A.; Kriva, V.; Krivchuk, O.; Сморочинский, Александр Михайлович; Кривая, В. И; Кривчук, О. В.
2017Вплив параметрів технологічного процесу на органолептичні показники виробів із шпикуСтріха, Людмила Олександрівна; Підпала, Тетяна Василівна; Strikha, Ludmila; Pіdpala, Tetyana
2018Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинцівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Pіdpala, Tetyana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2015Вплив спадкових факторів на м'ясну продуктивність бугаїв української червоної молочної породиСтріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila
2012Зміни росту бугайців української червоної молочної породи під впливом лактації корів-матерів.Стріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila
2019Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Pidpala, Tatiana; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Olexander
2016Органолептична оцінка варених ковбас виготовлених за технологією одного фаршуХомик, О. В.; Khomik, O.; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila
2016Оцінка технологій виробництва сирокопчених ковбасДітковська, Г. С.; Дитковская, А. С.; Ditkovska, G.; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila
2009Оцінка бичків української червоної молочної породи за екстер’єром.Стріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila
2018Оцінка впливу способу виготовлення на якісні показники пельменівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexandr
2017Оцінка впливу технології виробництва на показники мясних січених заморожених напівфабрикатівСтріха, Людмила Олександрівна; Підпала, Тетяна Василівна; Сморочинський, Олександр Михайлович; Strikha, Ludmila; Pіdpala, Tetyana; Smoroshinskiy, Oleksandr
2015Оцінка кількісних і якісних показників варених ковбас, виготовлених різними способамиСтріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila
2019Оцінка особливостей інтенсивної технології виробництва молокаПідпала, Тетяна Василівна; Стріха, Людмила Олександрівна; Ветушняк, Тетяна Юріївна; Pidpala, Tetyana; Strikha, Ludmila; Vetushniak, Tetyana
2015Оцінка показників варено-копчених ковбасних виробів при різних способах термообробкиСтріха, Людмила Олександрівна; Музика, Ольга Михайлівна; Стриха, Людмила Александровна; Музыка, Ольга Михайловна; Strikha, Ludmila; Musicа, Olga
2016Оцінка технологій виробництва продуктів з яловичиниЧернухіна, Т. В.; Chernukhina, T.; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila