Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10016
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТирпак, К. П.-
dc.contributor.authorТішечкіна, Катерина Вікторівна-
dc.contributor.authorTishechkina, Kateryna-
dc.date.accessioned2021-10-08T11:56:53Z-
dc.date.available2021-10-08T11:56:53Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТирпак К. П., Тішечкина К. В. Growing cumin in the Mykolaiv region // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 179-181.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10016-
dc.description.abstractУ статті наведено переваги вирощування Кмина звичайного у районі південного Степу. Розказано про особливості культури та надано рекомендації щодо вирощування, в кінці наведенні результати прибутковості, розраховані за научним методом.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the advantages of growing Cumin in the southern steppe. The features of the culture are presented with given recommendation for cultivation, and the results of profitability calculated by the scientific method are given at the end.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectКминuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectефірні оліїuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectвегетаціяuk_UA
dc.subjectCuminuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectessential oilsuk_UA
dc.subjectcultivationuk_UA
dc.subjectvegetationuk_UA
dc.titleGrowing cumin in the Mykolaiv regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021
Статті (Факультет культури і виховання)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
179-181.pdf367,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.