Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 401 до 411 з 411
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat Ruslan, scientific director; Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник; Kramarenko Alexander, scientific director; Артеменко, А. О.
2021Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тваринКаратєєва Олена Іванівна, науковий керівник; Karateeva Helena, scientific director; Саготьян, А. О.
2021Порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктівКрамаренко Сергій Сергійович, науковий керівник; Kramarenko Sergej, scientific director; Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Осіпов, Д. О.
2021Біотехнологія відтворення свиней в умовах СВК «АФ «МИГ-СЕРВІС-АГРО»Кравченко Олена Олександрівна, науковий керівник; Kravchenko Helen, scientific director; Галушко Ірина Анатоліївна, науковий керівник; Galushko Irina, scientific director; Орищенко, А. О.
2021Біотехнологічні прийоми підвищення репродуктивних функцій свиней в умовах СГПП «Техмет-Юг»Кравченко Олена Олександрівна, науковий керівник; Kravchenko Helen, scientific director; Нестеренко, А. Б.
2021Сучасні методи визначення мікроорганізмів та їх метаболітів у харчових продуктахЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Меньшакова, Л. А.
2021Oцінкa впливу тривaлoсті збeрігaння кислoмoлoчних прoдуктів нa їх фізикo-хімічні тa мікрoбіoлoгічні пoкaзникиГалушко Ірина Анатоліївна, науковий керівник; Galushko Irina, scientific director; Луцишин, В. A.
2021Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктівГорбатенко Ігор Юрійович, науковий керівник; Horbatenko Ihor, scientific director; Кумпан, В. В.
2021Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктахЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Іванов, О. А.
2021Дослідження ефективності іммобілізації клітин пробіотичних мікроорганізмівЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Луговий Сергій Іванович, науковий керівник; Lugovoy Sergey, scientific director; Зубченко, В. О.
2021Порівняльний аналіз технологій отримання поліштамових пробіотиківГиль Михайло Іванович, науковий керівник; Gill, Mikhail, scientific director; Бондарчук, В. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 401 до 411 з 411