Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340
Title: Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів
Authors: Горбатенко Ігор Юрійович, науковий керівник
Horbatenko Ihor, scientific director
Кумпан, В. В.
Keywords: функціональні продукти
пробіотики
біфідобактерії
йогурт
кефір
пшеничні висівки
Issue Date: 2021
Citation: Кумпан В. В. Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. Ю. Горбатенко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с.
Abstract: Метою роботи є дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників, встановлення кількості необхідних функціональних компонентів при виробництві кефіру з різним відсотком пшеничних висівок, застосування дискрипторно-профільного методу дослідження йогуртів.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кумпан.pdf569,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.