Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10370
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStrikha Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorПідбережник, В. В.-
dc.date.accessioned2021-11-24T09:05:58Z-
dc.date.available2021-11-24T09:05:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПідбережник В. В. Технологія виробництва корейки в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10370-
dc.description.abstractВстановлено, що показники корейки, виготовленої за технологією термічної обробки підприємства має кращі органолептичні показники – зовнішній вигляд, консистенція, вигляд фаршу на розрізі, смак, запах, порівняно з виробленими за традиційною схемою термічної обробки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва корейки в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Підбережник.pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.