Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стародубець, Олексій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Starodubets, Aleksey | - |
dc.contributor.author | Люта, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Lyuta, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T11:08:21Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T11:08:21Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Безпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Магістр" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми навчання / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 71 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Безпечність та якість харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bezpechnist-ta-yakist-harchovih-produktiv-magistr-212.pdf | 671,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.