Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10633
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Банєва, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Baneva, Irina | - |
dc.contributor.author | Величко, Олена В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Velychko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-04T12:23:52Z | - |
dc.date.available | 2022-01-04T12:23:52Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Основи готельно-ресторанного бізнесу : метод. реком. для практичних та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Молодший бакалавр" спеціальності 242 "Туризм" денної форми навчання / уклад. : І. О. Банєва, О. В. Величко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10633 | - |
dc.language.iso | tr | uk_UA |
dc.title | Основи готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
osnovi-gotelno-restorannogo-biznesu-prakt-mb-242.pdf | 604,4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.