Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Фарісєєв, А. Г., науковий керівник | - |
| dc.contributor.advisor | Farisieiev, A., scientific director | - |
| dc.contributor.author | Федянович, Г. В. | - |
| dc.contributor.author | Fedianovych, H. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-04-14T07:22:46Z | - |
| dc.date.available | 2022-04-14T07:22:46Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Федянович Г. В. Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 485-488. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 485-488.pdf | 752,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.