Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11520
Title: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної дипломної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології»
Authors: Савінок, Оксана Миколаївна
Savinok, Oksana
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної дипломної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології» / уклад. О. М. Савінок, О. І. Петрова, М. І. Гиль. Миколаїв : МНАУ, 2022. 63 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11520
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР_диплом_ХТ_Бакалавр_2021.pdf1,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.