Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11784
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПідпала, Тетяна Василівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPodpalaya, Tatiana, scientific director-
dc.contributor.authorХмилевський, Б.-
dc.date.accessioned2022-09-22T10:11:04Z-
dc.date.available2022-09-22T10:11:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationХмилевський Б. Технологія виробництва молока та її удосконалення в умовах ДП «Племрепродуктор«Степове» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Т. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2022. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11784-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва молока та її удосконалення в умовах ДП «Племрепродуктор«Степове» Миколаївського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Хмилевський.pdf4,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.