Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолошко, Ю. В.-
dc.contributor.authorKoloshko, Yu.-
dc.contributor.authorГруздова, В. О.-
dc.contributor.authorHruzdova, V.-
dc.date.accessioned2022-12-15T11:54:33Z-
dc.date.available2022-12-15T11:54:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКолошко Ю. В., Груздова В. О. Особливості трансгенних організмів харчових продуктів // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 19-20.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОсобливості трансгенних організмів харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 2022-19-20.pdf97,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.