Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142
Title: Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищі
Other Titles: Storage of fruit and vegetable products in a regulated environment
Authors: Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Kurepin, Vyacheslav, scientific director
Піндера, Миколай Володимирович
Pinderа, Mykolay
Keywords: фермерські підприємства
регульоване середовище
температурний режим
терміни зберігання
farm enterprises
regulated environment
temperature regime
storage terms
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаевський національний аграрний університет
Citation: Піндера М. В. Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищі // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 40-43.
Abstract: Завдяки сприятливим кліматичним умовам та вигідному географічному положенню, Україна на сьогодні успішно розвиває агробізнес. Щорічно на сільськогосподарських та фермерських підприємствах вирощується величезна кількість плодоовочевої продукції. Тому виробники плодоовочевої продукції мають дотримуватися правильних умов зберігання своєї продукції, це головний фактор для збереження їхнього товарного вигляду. Для правильного зберігання плодів необхідно створювати певні умови, саме такими є холодильні камери з регульованим газовим середовищем.
Due to favorable climatic conditions and favorable geographical location, Ukraine is currently successfully developing agribusiness. A huge amount of fruit and vegetable products are grown annually at agricultural and farm enterprises. Therefore, producers of fruit and vegetable products must observe the correct storage conditions for their products, this is the main factor for preserving their appearance. For the proper storage of fruits, it is necessary to create certain conditions, such are refrigerating chambers with an adjustable gas environment.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 2022-40-43.pdf109,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.