Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12188
Title: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 1
Authors: Савінок, Оксана Миколаївна
Savinok, Oksana
Keywords: 181 «Харчові технології» бакалавр
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 1 : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2022. 101 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12188
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
savinok-tehnol-virob-kulinar-prod-labor-2022.pdf658,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.