Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415
Title: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2
Authors: Савінок, Оксана Миколаївна
Savinok, Oksana
Issue Date: 2022
Citation: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2 : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-chastina-2.pdf610,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.