Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13353| Назва: | Technology of production and processing of pig products |
| Інші назви: | Tехнологія виробництва і переробки продукції свинарства |
| Автори: | Тішечкіна, Катерина Вікторівна, науковий керівник Tishechkina, Kateryna, scientific director Yelinek, Ye Єлінек, Є. О. |
| Ключові слова: | pig breeding technology production production свинарство технологія продукція виробництв |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Yelinek Ye. Technology of production and processing of pig products = Tехнологія виробництва і переробки продукції свинарства // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 23 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 32-34. |
| Короткий огляд (реферат): | The article is devoted to the technology of production and processing of pig products. Стаття присвячена технології виробництва і переробці продукції свинарства. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13353 |
| Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2023 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| збірка студент 2023-32-34.pdf | 429,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.