Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447| Назва: | Аналіз тенденцій розвитку процесу вижимання рослинної олії |
| Автори: | Доценко, Наталія Андріївна Dotsenko, Nataliya Горбенко, Олена Андріївна Gorbenko, Elena Бацуровська, Ілона Вікторівна Batsurovskaya, Ilona |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Доценко Н. А., Горбенко О. А., Бацуровська І. В. Аналіз тенденцій розвитку процесу вижимання рослинної олії // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 24 листопада 2020 р. Мелітополь : ТДАТУ, 2020. С. 21-24. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 21-24.pdf | 365,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.