Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13715| Назва: | Аналіз тенденцій розвитку процесу віджимання рослинної олії |
| Автори: | Доценко, Наталія Андріївна Dotsenko, Nataliya Горбенко, Олена Андріївна Gorbenko, Elena Бацуровська, Ілона Вікторівна Batsurovskaya, Ilona |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Доценко Н. А., Горбенко О.А., Бацуровська І.В. Аналіз тенденцій розвитку процесу віджимання рослинної олії // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 24 листопада 2020 року Мелітополь, Україна, ТДАУ. С. 21-25 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13715 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| materialy-konferenciy_22-25.pdf | 365,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.